Buurtschap

Plakband te koop

Afdrukken
PDF

Buurtschap Hazestraat heeft plakband te koop. De plakband is stevige en tevens brede plakband tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Veelvuldig gebruikt in Corsoland.

In een doos zitten 36 rollen plakband. Kosten per doos zijn €18,00. De plakband is alleen per doos te bestellen. Prijs per rol daalt volgens vaste staffel naarmate het bestelde aantal stijgt.

Geïnteresseerd? Voor vragen of het plaatsen van een bestelling mail dan naar Robin Kaas ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. )

Lees meer...

Seizoen geopend met culinaire feestavond

Afdrukken
PDF

Gisteren was de vierde vrijdag in januari. Ja, boeiend zul je zeggen. Voor ons in ieder geval wel. Zoals de laatste jaren gebruikelijk openen wij het corsoseizoen met een feestavond op de vierde vrijdag in januari. De avond begon om 20.00u. Waarna al snel de ontwerp presentatie 2012 begon! De afgelopen maanden is de Ontwerp commissie achter de schermen druk bezig geweest met het creëren van een nieuw ontwerp. Het resultaat werd gisteren gepresenteerd door Staf en ontwerper Frank Schooleman. Met een mooie toelichting (onder andere achtergrond informatie over Ron Blaauw, Amsterdam, vers eten etc.) en presentatie werd de wagen gepresenteerd. De wagen draagt de titel Blaauws groen. Ron's visie is: "Uit eten gaan moet een feestje zijn. Voor iedereen!" En dat feestje willen we met dit ontwerp laten zien. De wagen wordt begeleid door orgelmuziek van het liedje "Tulpen uit Amsterdam" van Herman Emmink.

4-1.jpg

Lees meer...

Yukigassen groot succes

Afdrukken
PDF

Gisteren werd het eerste Yukigas toernooi op de Statie in Valkenswaard gespeeld. Yukigas?? Ja, dat komt uit Japan en betekent simpel gezegd een sneeuwballen gevecht tussen twee teams. Dadelijk meer over het spel. Hazestraat was ook met een team: De Haasjes van de partij. Een leuke manier om buiten het corso om een activiteit te hebben. Om 11.00 was Vino als teamcaptain al aanwezig om het team definitief in te schrijven. De eerste wedstrijden begonnen om 12.00 uur. Op voorhand wisten we al dat we met name meededen voor het plezier. Tijdens onze eerste wedstrijd om 12.15 uur bleek het motto "meedoen is belangrijker dan winnen" zeker op ons van toepassing te zijn.

12.jpg

Matchwinner, Mike!

Lees meer...

Nieuwjaarsreceptie: opening van een corsojaar 2012

Afdrukken
PDF

Afgelopen zaterdag vond weer de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van buurtschap Hazestraat plaats. Ondanks dat DuCommerce al enkele jaren plannen heeft om te gaan verbouwen/uitbreiden kunnen we nog steeds bij DuCommerce terecht. Misschien een voordeel van de huidige crisis??

Lees meer...

Ron Blaauw

Afdrukken
PDF

Eindelijk weer eens een bericht op onze gewaardeerde site. Ons corsojaar is inmiddels al weer opgestart. Zij het voor de meeste leden “achter de coulissen”. De ontwerpgroep is zich momenteel aan het buigen over onze wagen van 2012. En zoals we gewend zijn, leggen we de lat hoog. Zeker ook in 2012

.

Lees meer...

Wie zijn de bouwers van de Hazestraat?

Afdrukken
PDF

Al enkele jaren hebben we een overzicht van onze bouwers en bouwsters op de site staan. Sinds 2007 geen bal meer aan gedaan, dus werd het tijd voor een up-date. De groep is de laatste jaren flink uitgebreid. Bouwers worden ouder, de meeste bouwers hadden nog geen foto dus genoeg redenen om dit deel van de site aan te pakken. Makkelijker gezegd dan gedaan. Wat een kl*t* werk. Een foto of tekst die weer verspringt, foto's die te groot zijn. Veel knip, plak en klikwerk, maar het is gelukt. De gezichten staan op de site.

Benieuwd wie de bouwers zijn? Klik dan hier (of kijk bij het Tabblad "Buurtschap" en dan "Leden")

Lees meer...

Martien Maas wint jaarlijkse Jeu de Boules tournooi

Afdrukken
PDF

Het is een stuk rustiger op de site, niet zo gek natuurlijk nu de herfst voor de deur staat. Echter komen we elkaar nog regelmatig tegen. Zo ook afgelopen zaterdag. Het gehele weekend zomerswarm (Het kan dus wel!!), dus konden we zaterdag met het shirtje aan op pad. Allereerst naar Sirtaki om het nodige Griekse vlees te eten. Of beter gezegd een goede bodem leggen voor ons jaarlijkse Jeu de Boules tournooi!

2011 - 14 Dhr. Maas winnaar.jpg

Lees meer...

Column: Opgewonden en nu echt afgelopen?

Afdrukken
PDF

Het is september, het jaar is nog niet afgelopen.

In Rotterdam wilden zogenaamde voetbalsupporters verhaal halen bij het bestuur. Het sfeertje was grimmig, politie met getrokken pistool in de hand. Gelukkig, het voetbalseizoen is nog niet afgelopen.

De eerste (financiële) crisis kwam, maar lijkt nu weer terug te komen. Nee, de crisis is nog niet afgelopen.

Griekenland spartelt nog in het lege geldpakhuis van Dagobert Duck. Nee, met Griekenland is het voorlopig nog niet afgelopen.

Lees meer...