Uit d'n tent: lassen en lampen lijmen (week 31)

Afdrukken
PDF

De vakanties zijn in volle hevigheid losgebarsten. Gelukkig is er altijd nog een bouwploeg over die niet op vakantie gaat, al geweest is of nog moet gaan. De wagen Kirstahlia begint vorm te krijgen. Het geheel bestaat straks uit 2 grotere wagens en 2 hele kleine rijdende lampenkapjes daar tussenin. De achterste wagen is qua vorm al goed zichtbaar. Een grote kroonluchter hangend aan dunne staalkabels zal straks door de straten rijden. Diverse lasploegen zijn bezig en met name Stobbie lijkt in zijn eentje de gehele wagen in karton te willen zetten.

week_31_5.jpg

De eerste wagen moet zijn vorm nog krijgen. Het onderstel staat er en daar is dan ook niet veel meer over te zeggen. Een klein groepke meiden is volop bezig met het lijmen van de lampen. Van kapotte lampen, worden weer nieuwe vormgegeven lampen van gemaakt.

 

Vanaf vrijdag 31 juli zijn we weer begonnen met vrijdagavond: thema avond. Dit keer hadden we er een Griekse avond van gemaakt. Griekse muziek (incl. liederen over Griekenland), Ouzo, Griekse olijven en andere kleine snacks. Niks bijzonders, maar wel 10 man in de tent. En daar is het tenslotte om te doen!

Wederom wat extra foto's van bouwweek 31, klik hier.

Vino (@VinoCorso) 

Buurtschap Hazestraat
Bloemencorso Valkenswaard 
Volg ons ook op Facebook, Instagram, Twitter (@Hazestraat) en LinkedIn!
Volg ook Corso Valkenswaard www.twitter.com/BC_Valkenswaard