Van 't veld: een prima eerste plukavond!

Afdrukken
PDF

In en om de tent wordt er hard gewerkt, maar sinds dit jaar hebben we daar ook nog ons eigen veld bij. Daar zijn al vele uren in gaan zitten. Met name het schoffelgenootschap was wekelijks op het veld om te zorgen dat het veld er perfect bij lag. Het resultaat van die inspanning mag er wezen. Planten zo hoog dat kinderen er in kunnen verdwalen, bloemen zoveel dat ze soms aan 1 plant niet te tellen zijn. Een mooi kleurrijk geheel. De mannen (Nico, Jan Dijkhoff en ‘Veldje’) die namens de Hazestraat de veldkar hebben getrokken verdienen een extra compliment. Vanaf het eerste moment dat we besloten een eigen veld te nemen, hebben zij hun ziel en zaligheid op dit project gestort.

Week 33 18-1.jpg

Dan is het ook voor hen extra prettig dat er bij de eerste pluk veel dahlia’s van het veld kwamen. Meer dan 60.000 dahlia’s hebben we afgelopen week geplukt. Bijna 30 man hielp daarbij. De tent was dicht en dat wierp dus zijn vruchten af. Deze handjes hadden we ook echt allemaal nodig.

Het was een gezellig avond. Zonnetje erbij, prima temperatuur, veel bloemen en daardoor blije en trotse gezichten. Laten we hopen dat we deze lijn kunnen doortrekken. Aanstaande woensdag is weer een nieuwe plukavond. Iedereen (bouwers, buren, vrienden, kennissen etc.) zijn vanaf 18.30 uur welkom op het veld.

Foto's van de eerste plukavond

Vino

Buurtschap Hazestraat
Bloemencorso Valkenswaard
www.twitter.com/hazestraat (meld je aan!)
Volg ook bloemencorso Valkenswaard www.twitter.com/BC_Valkenswaard