De wagenbouw is gestart (week 14 t/m 16)

Afdrukken
PDF

Sinds begin april zijn we weer gestart met het bouwen van de wagen. Na een voorbereiding, met diverse vergaderingen, overleggen, regelen etc. werd het weer tijd om de handjes uit de mouwen te steken. De start begin april was nog verdomde fris, gelukkig is de lente toch begonnen en is het nu een stuk aangenamer toeven in en rondom De Schelft.

Week 15 1.jpg

Op diverse fronten wordt er gebouwd. Denk hierbij aan het verbouwen van de twee DAF-jes 55, het opbouwen van de constructie op het onderstel en wat las- en kartonwerk bij De Schelft. Een grote uitdaging wordt het aanpassen van de DAF-jes. Met slechts een breedte van 120 cm wordt het een hele opgave om voldoende constructie te maken, diverse elementen op de wagen te zetten en toch niet te zwaar te worden. Dus veel kartonwerk.

In Borkel zijn de Constructieboys ook bezig met het opbouwen van de constructie op de wagen. Bij De Schelft zijn de eerste lassen gelegd (voor zowel het veld als de wagen). De kartonploeg heeft ook weer de decoupeerzaag en plakband gevonden. Het is nog even zoeken naar de juiste maatvoering, maar daar komen we wel uit.

De eerste foto's vind je hier.

Vino

Buurtschap Hazestraat
Bloemencorso Valkenswaard
www.twitter.com/hazestraat  (meld je aan!)

Volg ook bloemencorso Valkenswaard www.twitter.com/BC_Valkenswaard