Medewerkersvergadering en benoeming Robin Kaas als voorzitter

Afdrukken
PDF

Afgelopen vrijdag was het de jaarlijkse medewerkersvergadering van buurtschap Hazestraat. Het bestuur kijkt dan met de leden terug (onder andere financieel, bouwperiode) en ook zeker vooruit (eigen bloemenveld, bouw wagen, ARBO etc.). Terugkijken kunnen we stellen dat we een fijne bouwperiode hebben gehad en gelukkig het jaar ook financieel positief hebben kunnen afsluiten. Uitdaging blijft om de financiën (het verhogen van de inkomsten en het verlagen of stabiliseren van de uitgaven) op orde te houden.

Het bloemenveld

Tijdens de avond gaf de werkgroep Bloemenveld onder leiding van Veldje, Dijkhof en Nico een kijkje in de huidige status. De knollen liggen al geruime tijd droog en onder constante temperatuur in een kelder. Totaal planten we straks ongeveer 4600 knollen. De doelstelling is om in 5 plukken een dikke 200.000 dahlia's te plukken. Een tekening van de dahlia indeling is al gemaakt. Binnenkort wordt het veld aan de Maastrichterweg egaal gemaakt. Op zaterdag 20 april kunnen we ons opmaken voor het zetten van alle knollen. Een mooie eerste gezamenlijke klus. Daarna kan als snel het schoffelgenootschap aan de slag. Extra handjes zijn welkom :D

Martijn Maas neemt afscheid als voorzitter

Op de avond was er ook definitief de bestuurswijziging: Martijn Maas draagt na 14 jaar met plezier het stokje over aan Robin Kaas. Een bouwer die al vele jaren meedraait en nu graag de symbolische voorzittershamer overneemt. Marijn had voor deze avond nog een mooie film gemaakt over zijn jaren als voorzitter. Een film die precies laat zien wat corso, en de Hazestraat in het bijzonder is. Alle leden kregen dezelfde gemaakte film als DVD mee naar huis. Op deze avond werd Martijn ook als erevoorzitter van de Hazestraat benoemd. Na zo veel jaren met inzet, passie en plezier een verdiende bekroning. Martijn en ook zijn vrouw Marjo bedankt voor alle jaren voorzitter zijn. Uiteraard geen afscheid, want beiden blijven betrokken bouwers! Robin (ge wit wel die van Kaas): veel plezier en succes met het voorzitterschap!

Vergadering 06.jpg

Cindy bedankt

Naast het afscheid van Martijn, nemen we ook afscheid van Cindy als secretaris. Qua bouwen vaak op de achtergrond, maar in haar functie als bestuurslid zeer betrokken, punctueel en vulde prima de rol van secretaris in. Haar functie wordt over genomen door Miranda. De afgelopen maanden heeft zij al kennis gemaakt met de taken van haar nieuwe functie. Soepeltjes wordt het stokje overgenomen. Dat is een prettige constatering. Cindy dus van harte bedankt en Miranda veel plezier en succes!

Nieuwe Hazestraat shirts

Zoals elk jaar ook dit jaar weer nieuwe shirts passend bij het ontwerp van de wagen in 2013. Dit keer oranje. Prima te dragen voor corso activiteiten, maar ook zeker als het Nederlands Elftal moet spelen. We hebben nog maten voor volwassen t/m XXL. Voor slechts € 10,00 per shirt ben je weer een mooie outfit rijker. Geïnteresseerd? Mail dan naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Zoals elke avond of het nu een feestavond of een serieuze activiteit betreft sloten diverse leden weer af met de nodige klotsen. Du Commerce sloot pas na sluit weer de deuren. Een informatieve maar ook zeker leuke avond. We zijn klaar voor weer een nieuw bouwseizoen! De eerste bouwavond is donderdag 4 april om 19.00 op De Schelft!

Foto's van de medewerkersvergadering

Tot snel

Vino

Buurtschap Hazestraat Bloemencorso Valkenswaard www.twitter.com/hazestraat (meld je aan!)
Volg ook bloemencorso Valkenswaard www.twitter.com/BC_Valkenswaard